Νεα - Ανακοινωσεις

Στους ακόλουθους συνδέσμους θα βρείτε την αφίσα και το πρόγραμμα για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΑΥ Ελλάδος, που θα λάβει χώρα στις 24-26 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Oasis στη Γλυφάδα.

  1. Αφίσα Συνεδρίου
  2. Πρόγραμμα Συνεδρίου

Η Αδυναμία είναι αυτό που μας ενώνει!
ΑΥ Ελλάδος


 

Αγαπημένα μέλη, καλησπέρα!

Εν όψει της Ημέρας Διεθνούς Εμπειρίας Αποχής σας προσκαλούμε για να μοιραστούμε ερωτήσεις και ευγνωμοσύνες σχετικά με την αποχή στην κυριακάτικη συνάντησή μας, στις 19/11 που ειδικά για αυτή τη μέρα ξεκινάει στις 10:30 και τελειώνει στις 12:30!

Σημείο συνάντησης, Βούλγαρη και Ευαγγελιστρίας, στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Ευαγγελίστριας Πειραιά.

Σας περιμένουμε!
Με αγάπη,
Γραμματεία ΔΟ ΑΥ Πειραιά


 

Η ομάδα ΑΥ Πάτρας και το 12ο ΕΝΤΟΣ στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Διεθνούς Εμπειρίας Αποχής (ΗΔΕΑ) θα πραγματοποιήσει συνάντηση την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στις 19.00–20.30 με θέμα «ΑΠΟΧΗ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ».

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να μοιραστούμε και να δυναμώσουμε μαζί την ανάρρωσή μας!


 

Η ομάδα ΑΥ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ και το 12ο εντος σας προσκαλεί στο Εργαστήριο με θέμα: «ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΧΗ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΣΚΗΣΗ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 16.00–18.00 στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Διεθνούς Εμπειρίας Αποχής (ΗΔΕΑ) .


 

Οι συναντήσεις της Παρασκευής 24/11 και Κυριακής 26/11 δε θα πραγματοποιηθούν λόγω του πανελληνίου συνεδρίου των ΑΥ.

Καλή αποχή!
Με αγάπη,
Γραμματεία ΑΥ Πειραιά

Η Διαομάδα ΑΥ Θεσ​/νίκης και το ​1​2ο Β​ήμα Εντός σας προσκαλούμε στο Εργαστήριο με θέμα: «Η ΑΠΟΧΗ: ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 17.30–20.30 στην οδό Παπαρρηγοπούλου 7, 5ος όροφος στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Διεθνούς Εμπειρίας Αποχής (ΗΔΕΑ) .

 


 

Αγαπητά μέλη,

Η επιτροπή Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας θέλει να ευχαριστήσει τα 18 μέλη της αδελφότητας που μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες ανάρρωσης στον ιστότοπό μας.

Εν όψη του συνεδρίου μας σας προσκαλούμε σε ένα νέο κύκλο μοιρασμάτων. Η εμπειρία σας η δύναμη σας και η ελπίδα σας ενδυναμώνει και εμψυχώνει τα μέλη μας, και μεταφέρει το μήνυμα της ανάρρωσης σε όσους επισκέπτονται τον ιστότοπό μας.

Προτείνουμε να μας στείλετε τις ιστορίες σας μέσα στο επόμενο δεκαήμερο (12 Νοεμβίου 2017), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε και αργότερα.

Σε υπηρεσία και με αγάπη στην αδελφότητα,
Επιτροπή Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας,ΕΕΣΥ


Αγαπητά μέλη,

Η επιτροπή Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας του ΕΕΣΥ δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook για τα μέλη της αδελφότητας των Ανώνυμων Υπερφάγων Ελλάδος.

Σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία στα μέλη να μοιράζονται την εμπειρία, τη δύναμη και την ελπίδα τους και μέσα από το facebook. Η ομάδα είναι μυστική που σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται σε τυχόν αναζητήσεις στο facebook, και τα μέλη μπορούν να προσκαλούνται μόνο από ήδη υφιστάμενα μέλη.

Προκειμένου να διατηρηθεί η Ανωνυμία  σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν  μόνο τα μέλη των Ανώνυμων Υπεφάγων. Τέλος η τήρηση των 12 βημάτων και των 12 παραδόσεων θα εξασφαλίζει το σκοπό και την εμπιστοσύνη αυτής της ομάδας.

Καλούμε μέλη που το facebook τους εκφράζει και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα να μας στείλουν το όνομα του προφίλ τους στο email : webmaster.oagrnsb@gmail.com

Σε υπηρεσία και με αγάπη στην αδελφότητα,
Επιτροπή Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας, ΕΕΣΥ


 

Σελίδες