Έχεις πρόβλημα με το βάρος, την εικόνα του σώματός σου
ή με το ψυχαναγκαστικό φαγητό;
Αισθάνεσαι ότι ο δρόμος είναι μακρύς και αδιάβατος;
Νομίζεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει;
Το πρόγραμμα των Ανώνυμων Υπερφάγων
μπορεί να σου δώσει τη λύση!
Previous slide
Next slide

Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Οι ΑΥ δεν θα κοινοποιήσουν το όνομά σας και τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν εκτός των ΑΥ και δεν θα τα χρησιμοποιήσουν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από αυτόν που έχετε εσείς ορίσει.

Τα προσωπικά στοιχεία μελών που αναγράφονται  για τις συναντήσεις των ΑΥ σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζονται μόνο για να πάρουν πληροφορίες όσοι επιθυμούν να σταματήσουν να τρώνε ψυχαναγκαστικά και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο λόγο.  Τα μέλη των ΑΥ που έδωσαν τα στοιχεία τους, έχουν ενημερωθεί ότι αυτά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα των ΑΥ Ελλάδος.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας

Οποιεσδήποτε πληροφορίες υποβάλλονται σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά. Οι ΑΥ δεν αποκαλύπτουν καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους.

Όταν συμπληρώνεται η φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία του αποστολέα (όνομα κτλ.) ο χρήστης μας εξουσιοδοτεί να  χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να απαντήσουμε στο αίτημα του.

Λίστα αλληλογραφίας

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφαλή τρόπο στην Γραμματεία ή την Επιτροπή Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας.

Η προστασία των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς σύμφωνα με τις Παραδόσεις μας καθώς και σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Δεν μοιραζόμαστε και δεν πωλούμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν. Μπορείτε να ζητήσετε να σας καταργήσουμε από τη λίστα και να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας ανά πάσα στιγμή.