Έχεις πρόβλημα με το βάρος, την εικόνα του σώματός σου
ή με το ψυχαναγκαστικό φαγητό;
Αισθάνεσαι ότι ο δρόμος είναι μακρύς και αδιάβατος;
Νομίζεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει;
Το πρόγραμμα των Ανώνυμων Υπερφάγων
μπορεί να σου δώσει τη λύση!
Previous slide
Next slide

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΠΕΡΦΑΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Με το παρόν δηλώνω ότι αιτούμαι να μου παραχωρηθεί η Λίστα Υποστηρικτών του Εθνικού Συμβουλίου Υπηρεσίας των Ανώνυμων Υπερφάγων Ελλάδος, δίνοντας ηλεκτρονικά τα στοιχεία μου.

Ενημερώθηκα ότι:

  1. Τα προσωπικά μου στοιχεία μου θα τα επεξεργάζεται μόνο ο εκάστοτε υπεύθυνος της λίστας υποστηρικτών καθώς και ότι η συγκεκριμένη λίστα χρησιμοποιείται μόνο εντός της Αδελφότητας των Ανώνυμων Υπερφάγων και μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό που έχει δημιουργηθεί.
  2. Η Αδελφότητα των Ανώνυμων Υπερφάγων έχει δημιουργήσει διαδικασίες με τις οποίες συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ 2016/679), τις οποίες τα μέλη τηρούν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους.
  3. Στην περίπτωση που στο μέλλον θελήσω να παραλάβω ξανά τη λίστα λόγω απώλειας, θα πρέπει απλά να το δηλώσω στέλνοντας e-mail στο sponsors.oagrnsb@gmail.com.

Συναινώ και δεσμεύομαι ότι:

  1. Η λίστα που θα παραλάβω θα την χρησιμοποιήσω εμπιστευτικά και αποκλειστικά για δική μου χρήση, μόνο για θέματα που αφορούν  την ανάρρωσή μου από τον ψυχαναγκασμό μου με το φαγητό και ότι θα την φυλάξω ή καταστρέψω με ασφαλή τρόπο